DSC08300

Om du ønsker å lykkes bedre må du prioritere de helt grunnleggende tiltakene. Det finnes ingen snarveier, du er nødt til å jobbe grundig med kultur, kompetanse og struktur. Husk at i dagens forretningsverden er bedriftens kultur det eneste unike konkurransefortrinnet. Alt annet lar seg kopiere.

Administrerende direktør

Per Kjetil Parr

DSC08300

Per Kjetil Parr har siden starten av 1990-tallet stått i front for det som har vært Norges største og mest kjente miljø for kompetanseheving innen salg, ledelse og organisasjonsutvikling. Han var med på oppstarten av Euro Business School og er i dag administrerende direktør for Excellerate.

Per Kjetils faglige styrker ligger innfor organisasjonsutvikling og hvordan skape endringer som gir bedre kommersielle resultater. Han har utviklet metoder og verktøy for implementering av lønnsom adferd, deriblant Mando der ledere kan se effekten av suksess i sanntid. Han har også vært med i forskningsprosjekter for å definere hva som kjennetegner de raskest voksende bedriftene i Norge (gasellene), og har mye innsikt i hva som går igjen i valgene til de som lykkes best. Per Kjetil er ressursen du henter inn for å hjelpe ledergruppen legge til rette for større strategisk suksess, og når det er nødvendig å gjøre endringer og forbedringer i organisasjonskulturen.

Mine erfaringer

  • I 2019 bestemte Saint Gobain seg for å slå sammen konsernfunksjonene i Brødrene Dahl og Optimera. Den nye IT-avdelingen skulle ha ansvar for drift, forvaltning og utvikling av alle IT- og digitaliseringstjenester i et konsern som omsetter for over 24 milliarder kroner. Oppgaven da var å forene to IT-organisasjoner. Prosjektet snudde en medarbeidertilfredshet som var under middelmådig til å bli en arbeidsplass som dyktige IT-eksperter søker seg til.
  • For Euro Business School og Excellerate har Per Kjetil ledet utviklingen av strategiske verktøy og metoder som hjelper virksomheter sette strategisk retning og måle suksess i sanntid. Verktøyene er designet for å sikre sterkere kommersielle resultater og hjelpe næringslivet løse en av sine viktige utfordringer; hjelp til god implementering.
  • For et IT-selskap innen spesialiserte IT-løsninger innen helse, jobbet et team ledet av Per Kjetil med å utvikle ledergruppen og organisasjonens evne til å skape kommersiell vekst etter flere titalls oppkjøp. Arbeidet ble utført i åtte markeder og handlet om å utvikle og implementere ønsket kultur og verdigrunnlag. Resultatet var en mye tydeligere strategisk.