Om Excellerate

Excellerate hjelper deg med å finne, vinne og beholde de rette kundene. Vi skaper verdi på kort og lang sikt gjennom innsikt og fakta, rådgivning og systematisk støtte med kompetanseheving, og innføring av moderne metodeverk. Vi hjelper våre kunder med effektive implementeringsverktøy som sikrer rett adferd og høy gjennomføringsevne over tid.

Vår historie

Excellerate ble etablert som Euro Business School i 1988. I 2016 fikk selskapet nye eiere og byttet navn til Scandinavian Technology Institute. I 2023 ble selskapsnavnet endret til Excellerate, etter at gründerne hadde gått inn på eiersiden igjen. Omprofileringen skjedde fordi vi ønsket et firmanavn som gjenspeilet effekten og verdiene kundene får fra selskapets utviklings-konsulenter.

Excellerate har gjennom hele sin historie hjulpet fremragende virksomheter. Mer enn 500 000 mennesker har deltatt i Excellerate sine kurs og utviklingsprogrammer. Vi har lært opp de beste. Og vi har lært av de beste. Vi har høstet erfaringer, bygget kunnskap og skaffet oss innsikt som bidrar til å øke resultatene til våre kunder betydelig.

Vår filosofi

I Excellerate baserer vi vår forretningsutvikling på fakta og innsikt når vi hjelper virksomheter å finne, vinne og beholde de rette kunder gjennom hele kundereisen – fra strategiske valg til implementering og gjennomføring.

I praksis betyr det at vi må starte med en grundig gjennomgang av det som påvirker vekst, omsetning og lønnsomhet. Sammen med oppdragsgiver defineres planene for utvikling og tiltak. – vi kaller det kommersiell due diligence.

Våre tjenester

Salg og forretningsutvikling består fortsatt av å finne, vinne og beholde kunder. Finne de rette kundene gjennom segmentering av ulike kundegrupper, vinne de beste kundene med rådgivende verdisalg og beholde de rette kundene gjennom kundeutvikling og tilføre kundene en tydelig merverdi. Les om mulighetene her.

Våre verktøy

Vi har lang erfaring med implementering og resultatsikring av endrings- og forbedringsprosjekter i Norsk næringsliv. Vi har innsett at mange trenger bistand på dette området. Ledere og medarbeidere har en tendens til å undervurdere kompleksiteten av en endring, samtidig overvurder de sin egen gjennomføringsevne. Kombinert med operative fokus og vaner, nedprioriteres og hindres utførelse av kritiske viktige tiltak og aktiviteter.

Derfor har vi utviklet MANDO som styringsverktøy som gir god oversikt og sikrer fremdrift på besluttede aktiviteter og tiltak i hele organisasjonen til endringen er implementert.

Les mer om MANDO (kommer snart)

Våre medarbeidere

Vi er organisert med ett mål for øyet: Å sikre våre kunder økt resultat og konkurransekraft. Derfor har vi ikke ulike avdelinger med ulike mål, men én pool av mennesker med ekspertise på ulike metoder og verktøy.

Administrerende direktør

Per Kjetil Parr

Utvikler ledergruppen og styrker din organisasjonskultur

Partner/Chief Specialist

Per Christian Lunde

Leverer oppsiktsvekkende resultater for sine kunder

Bård Fossli Jensen

Doktoren med doktorgrad i kommunikasjon.

Morten Brandt

Norges beste på salg?

Management Consultant

Carl Haakon Klafstad

Ekspert på retail, rådgivende verdisalg og operativt lederskap

Anders Lingjærde Mørk

En av Norges mest erfarne trenere på salg og service

Atle Olsen

Spesialist på salg og servicemarked

Gunde Parr

Coach og implementeringsekspert

Management Consultant

Hans Petter Finsen

Ekspert på implementering av strategi og endringsledelse

Partner/Chief Specialist

Leif Ottesen

En av Norges mest kjente leder– og salgstrenere

Madeleine Svensson

Rå på verdiskapning

Henrik Mærsk

Ekspert på arbeidsglede og organisasjons- og prestasjonskultur

Janick Løwe

Prestasjonsutvikling for ledere og dine ansatte.

Senior Project Planner

Anne Katrine Brånen

Full kontroll på prosjektene

Chief Technology Officer

Per Christian Svae

Leder for innsikt og teknologi

Vi søker konsulenter

Vil du være en del av konsulentmiljøet i Excellerate?

Å være en del av dette sterke fagmiljøet gir nye og spennende muligheter for deg som har ambisjoner om å utnytte alle dine ferdigheter til det beste for kundene våre. Vi er genuint opptatt av å skape resultater for våre kunder og du må dele denne lidenskapen om du skal trives som en del av dette unike teamet i Excellerate.

Gjennom faglig og kollegial støtte, tør vi mer, vil mer og skaper mer. Og vi gjør det sammen. Excellerate er merkevaren vi alle jobber under og er tilknyttet gjennom en eksklusiv konsulentavtale fra eget selskap.

Vi gleder oss til å høre mer om deg og introdusere deg for mulighetene vi tilbyr i Excellerate.

Ta kontakt på pkp@excellerate.no