Annonsering på nett med Google Ads

Google Ads (tidligere kjent som Google AdWords) er en av de mest lønnsomme annonsekanalene i alle bransjer. Annonsering via Google er essensielt for å tiltrekke nye besøkende til nettsiden.

Det finnes mange muligheter for målretting og analyse med Google Ads, og annonsene kan spisses mot ulike typer målgrupper. Som Google-partner hjelper vi dere med å oppnå resultater etter beste praksis.

Med mangfoldige muligheter, er det ofte vanskelig for bedrifter å kartlegge relevante søkeord, budsjett og annonsetyper. Vi hjelper dere med å opprette og håndtere nødvendige Google-kontoer, eller håndtere eksisterende kontoer, for å skape resultater i markedsføringen sammen.

Slik bistår vi dere med Google Ads

 • Lage nye eller håndtere eksisterende Google-kontoer.
  Vi håndterer deres Google Ads og relaterte Google-kontoer. Utifra deres mål og prioritetsområder restrukturerer vi kontoen og annonserer etter beste praksis.
 • Konverteringssporing
  Vi sørger for å koble Google Ads til Google Analytics slik at vi kan få oversikt over effekten og forbedringsområder. Konverteringsmål blir satt på på f.eks. kjøp, kontaktskjema og andre KPI’er.
 • Gjennomføring og optimalisering
  Gjennomgang og forbedringer blir utført kontinuerlig. Alt fra små justeringer til nye kampanjer og annonser. Google Ads annonseringen er under kontinuerlig optimalisering for å prestere best mulig. Det er viktig med et godt samarbeid slik at vi kan skille oss ut fra deres konkurrenter.
 • Oppfølging
  Dere vil til enhver tid ha tilgang til kontoen og få innsyn i vårt arbeid. Vi setter opp rapporter og analyser som er tilpasset deres behov.

Ta kontakt med våre rådgivere for en uforpliktende samtale om Google annonsering.

 

Relatert

De 30 beste triksene og idéene og leadsgenerering

Generering av leads av høy kvalitet og i store mengder er en markedsførers viktigste mål. Overraskende nok mener bare én av ti at kampanjene deres for leadsgenerering er effektive. Hva skjer?

Google Partner

Excellerate som byrå har oppdatert kunnskap i Google Ads og har bestått sertifiseringseksamener.

Annonsering i sosiale medier

Sosiale medier som kommunikasjonskanal kan være en viktig brikke for å skape vekst for ditt selskap.