Nettsideutvikling

Gjør deg selv synlig på nett med proffe nettsider som gjenspeiler din bedrift.

Det trenger hverken å være tidkrevende eller vanskelig å få satt opp et nettsted. Vi vet det er mye å tenke på, så her guider vi deg gjennom alle steg i prosessen, fra planlegging av målgruppe, nettsidestruktur, visuell design, innholdsproduksjon, testing og lansering.

Og fordi under 9% av alle som søker etter noe på Google aldri blar seg videre til side to, sørger vi for at nettstedet ditt er optimalisert for søkemotorer, både teknisk og innholdsmessig.

Brukervennlighet for besøkende og for dine ansatte.
For oss er det viktig at nettsidene dine er brukervennlige, uansett om dine besøkende kommer fra PC eller mobil. De skal slippe å tenke, og rett og slett forstå hva det neste steget er.

Samtidig skal det være like enkelt for dine ansatte å legge ut nytt innhold på nettstedet. Derfor bruker vi WordPress som CMS (Content Management System). I dag driver WordPress 35% av verdens nettsider. Her hjelper vi deg med opplæring og support.

Sikre nettsider
Nettsidene dine blir lagret på servere som kontinuerlig tar sikkerhetskopier. Slik sørger vi for at vi kan spole tilbake dersom noen skulle trykke inn noe galt.

Relatert

Hvordan generere leads fra ditt nettsted?

I denne guiden ser vi nærmere på hvordan du kan generere nye leads til din bedrift og hvordan vi samarbeider for å bygge opp et leadskonsept.

Annonsering i sosiale medier

Sosiale medier som kommunikasjonskanal kan være en viktig brikke for å skape vekst for ditt selskap.

4 tips for å visualisere den digitale kundereisen

At du forstår hvordan kundene dine tar beslutninger kan være forskjellen på suksess og fiasko.